Masies Puigventós

- Castellar del Riu (Barcelona)
26 + 6
Casa Entera
Aislada
Casa Rural

Descripción

Bonita masia en un entorno privilegiado, en la zona de la estación de esquí de los Rasos de Peguera, donde encontrareis tranquilidad, senderismo, setas, nieve, ambiente acogedor. Estamos a 10 minutos de Berga capital de la comarca, buen accesso.

Las masias de Puigventós están situadas a 1500 mts de altura en pleno pre pirineo, cerca de la estación de esquí de los Rasos de Peguera.

Disponemos de 3 casas: dos de 7 plazas y una de 12, pudiendose agrupar todas. Tenemos piscina , sala de juegos, sala de reuniones, juegos infantiles, animales y, sobretodo, la tranquilidad de estos parajes.

Equipamiento

Se admiten mascotas
Acceso minusválidos
Calefacción
Chimenea
Sala de juegos
Sala Reuniones
Aparcamiento
Barbacoa
Buenas vistas
Edificio histórico
Jardín
Mobiliario jardín
Parque infantil
Piscina
Zona verde

Disponibilidad

Situación

Castellar del Riu
Al límit amb el Solsonès, el municipi de Castellar del Riu de 32,6 km², s´estén cap el sector meridional dels Rasos de Peguera. El seu relleu és molt accidentat, dominat per les altituds dels Rasos de 2.056 metres i amb valls com la d´Aigua d´Ora i la de la riera dels Porxos i Campllong; al pla de Campllong que marca la línia divisòria entre les dues valls, hi ha el famós Pi de les Tres Branques, símbol dels Països Catalans.

La seva població és disseminada i es dedica a l´explotació forestal i a la cria de bestiar; l´atracció del lloc com a centre d´excursions i d´esports d´hivern (instal·lacions d´esquí dels Rasos de Peguera)està potenciant les activitats turístiques (fondes, càmpings, excursionisme i activitats de lleure).

El terme consta de quatre petits nuclis: Espinalbet (petit enclavament situat al peu de la carretera dels rasos amb masies disperses i on els últims anys s´han construït forces habitatges de segona residència), Castellar del Riu (cap del municipi a 1.234 metres d´altitud i format per masies disperses) Llinars d´Aigua d´Ora (a l´extrem nord-occidental del terme) i els Rasos.
VER MAPA

Excursiones

Tarifas

TARIFAS
Fin de semana:2.060€
* Alquiler mínimo 2 noches.
25-30€ por persona/día
Datos gestionados y actualizados por el propietario del alojamiento - Información suministrada por ©RuralesData.com